KIJK HOE EEN MOSLIMTERRORIST KEIEN GOOIT NAAR IDF JEEP (IDF betekent Israël Defence Forces)

Het gooien van rotsblokken naar een IDF-jeep kan dodelijk zijn. Maar deze moslimterroristen kan het duidelijk niet schelen – daarom doen ze he

Kun je je voorstellen dat dit in Amerika veel voorkomt? Welnu, dit soort dingen gebeuren maar al te vaak in Israël. Israël vecht letterlijk dagelijks tegen terrorisme, face-to-face. Een groot deel van de wereld heeft geen idee wat er in Israël gebeurt. Ze maken al deze veronderstellingen over het Joodse volk, de Joodse staat en het Israëlische leger zonder de feiten te hebben. Je kunt in de video zien hoe de moslimterroristen de IDF-jeep aanvalt met keien.

Enige tijd na dit incident was de IDF naar het “Palestijnse” dorp Tubas gegaan om een arrestatie uit te voeren – schijnbaar niet voor deze terrorist die de rotsblokken gooide. Maar nadat er botsingen uitbraken en deze terrorist op de IDF schoot, werd hij gedood. Hoewel het nieuws zou kunnen zeggen dat hij slechts een “Palestijn” was, is het cruciaal om het detail op te nemen dat hij een TERRORIST was. Er is een groot, groot verschil tussen een onschuldige “Palestijn” die gevangen zit in een vuurgevecht en een terrorist die erop uit is om onschuldige Joodse mensen te vermoorden. Het weglaten van het niet-zo-kleine detail dat een Arabier een terrorist was, verandert het hele verhaal.

Bron: 17 nov. 2021 Leah Rosenberg