De wereld zal de verdrijving van Israël accepteren, net zoals het de uitzetting van de VS door de Taliban accepteerde…

Hoge Hamas-functionaris Mahmoud Al-Zahhar zei dat de wereld de verdrijving van de Amerikaanse bezetting door de Taliban als legitiem heeft aanvaard en dat hetzelfde zal gelden voor Gaza. Hij maakte zijn opmerkingen in een interview dat op 19 augustus 2021 werd uitgezonden op Al-Aqsa TV (Hamas-Gaza). Al-Zahhar zei dat een “bevrijdings”-actie anders is dan een “terroristische”-actie. Hij zei verder dat de leiders van de Golfstaten, die de banden met Israël normaliseerden, binnenkort hun landen zullen ontvluchten, zoals premier Zine El Abidine Ben Ali die Tunesië ontvluchtte en president Ashraf Ghani, die onlangs Afghanistan ontvluchtte.

Om de clip van Hamas-ambtenaar Mahmoud Al-Zahhar op MEMRI TV te bekijken, klik hier of hieronder.

“Afghanistan verdreef de VS van haar grondgebied, en daarmee de verdrijving van de bezetting gelegitimeerd; dit betekent dat wat Hamas hier doet om de [Israëlische] bezetting te verdrijven ook legitiem is”

Golfstatenleiders

Golfleiders die de betrekkingen met Israël normaliseerden, zullen vluchten “net zoals Ben Ali [Tunesië] ontvluchtte en Ashraf Ghani [Afghanistan] ontvluchtte”

Bron: MemriTV.org, dinsdag 24 augustus 2021

Link naar volledige artikel