Christelijke ambassade in Israël (ICEJ) maakt zich op voor Aliyah-golf (Joodse immigratie) vanuit alle hoeken van de wereld.

De nazomer is normaal gesproken een piektijd voor joodse immigratie naar Israël, omdat veel gezinnen hun aankomst op tijd plannen om hun kinderen in te schrijven voor de herfst. Maar de komende weken zullen we naar verwachting een ongewoon grote golf van Aliyah zien, omdat Joodse gezinnen, die hun verhuizing naar Israël hebben uitgesteld vanwege de coronapandemie, nu alsnog proberen om op tijd in het land te komen om hun kinderen naar school te krijgen. En de Internationale Christelijke Ambassade in Jeruzalem (ICEJ) ziet zich momenteel gepositioneerd als nooit tevoren om te helpen met Aliyah-vluchten voor Joden die vanuit alle richtingen tegelijk aankomen – oost, west, noord en zuid.

Uitzinnige vreugde bij aankomst in Israël

We leven in een unieke tijd in de geschiedenis, omdat christenen in ongekende aantallen helpen het Joodse volk terug te brengen naar hun voorouderlijke thuisland – allemaal in overeenstemming met de eeuwenoude Bijbelse profetieën over heidenen die helpen bij de terugkeer van de Joden naar het Beloofde Land vanuit de vier hoeken van de
aarde. Als christenen hebben we het voorrecht om niet alleen getuige te zijn van dit hedendaagse wonder, maar ook….

Lees verder

Bron: ICEJ.org, 20 augustus 2021.