Wat gaat de mens overhoop halen. Staat de mensheid op het punt zichzelf te slim af te zijn?

Commentaar David Silver, the Carmel Alert, Mount Carmel, Haifa.

(Bij gebrek aan tijd om de video van 53 min. te bekijken, geeft het onderstaande je ook een redelijk goed beeld op inhoud)

Nu lijkt het erop dat we ingaan op wat sommigen nu de 4e industriële revolutie noemen .Ik heb niet de tijd of expertise om je te vertellen waar dat allemaal over gaat, maar deze goed gepresenteerde docu-video zal je choqueren en verbazen, net als ik. Ik ben het eens met de meeste van wat de video beweert – dat de Covid-19- pandemie, de chaos in de Amerikaanse politiek, de introductie van 5G- communicatie en de snelle ontwikkeling van kunstmatige intelligentie (AI) niet los van elkaar staan, en in feite ze zijn allemaal verbonden met de 4e industriële revolutie of de grote reset of de nieuwe wereldorde (NWO) met een focus op de eindtijd.

Ik hoef niet veel meer te zeggen, want het staat allemaal in de video en ik moedig je echt aan om tot het einde te kijken, zelfs als je sceptisch bent over deze dingen. Dit is geen complottheorie, het is een complottheorie. Er is al een plan in gang gezet door mensen die zichzelf zien als Elite of beter toegerust dan de rest van ons, om de wereld waarin we leven vorm te geven. Natuurlijk, hoewel de meesten het niet erkennen, zijn ze dienaren van het koninkrijk van de duisternis. en vormen een zeer onbijbelse, boze toekomst als ze hun zin krijgen. Om je een voorbeeld van de video te geven: Elon Musk, de CEO van Tesla elektrische auto’s en met zijn vingers in vele andere ‘taarten’, is een van ‘s werelds rijkste, meest invloedrijke mensen op de planeet. Hij is briljant als het gaat om digitale technologie en een van zijn projecten is om mensen met internet te verbinden door een chip in de hersenen te implanteren. Als dat voor jou als sciencefiction klinkt lees dit , ze bekijken de video .

Ik geloof dat het idee om de ultieme schepping van GOD, de mensheid, te verbinden met internet of machines, de druppel is. Het is de mens die GOD wil zijn en Zijn plaats wil innemen zoals ze van plan waren de Toren van Babel te doen, en we weten allemaal wat er met de Toren van Babel is gebeurd. Zoals we in de video zien, heeft de supersonische snelheid van de vooruitgang van de computertechnologie ons naar het tijdperk van totale digitale verbondenheid gebracht, en nu leidt kunstmatige intelligentie ons naar de 4e industriële revolutie of Great Reset / New World Order.

Om positief af te sluiten, als de video maar 50% waar is, is hij nog steeds erg slecht, maar ….. het moet worden gezien als een bewijs dat Yeshua’s terugkeer heel dichtbij komt. Yeshua bracht de originele Toren van Babel neer voordat ze hun doel konden bereiken om de Schepper te bereiken en te vervangen, en ik ben er zeker van dat deze tweede Toren van Babel, die niet gemaakt is van bakstenen, maar van siliciumchips, hetzelfde lot zal ondergaan als hij. probeert hetzelfde doel te bereiken. De mensheid staat op het punt zichzelf te slim af te zijn.  We racen tegen het einde van het tijdperk en de komst van Gods Koninkrijk snelt op ons af..
Shabbat Shalom ….. David Silver (The Carmel Alert)