“Joden zijn doodsbang voor Black Lives Matter”

Joden zijn doodsbang voor Black Lives Matter, zegt Mort Klein, voorzitter van de Zionistische Organisatie van Amerika (ZOA).

Black Lives Matter is niet alleen anti-Israël en antisemitisch, zegt Klein, nota nemend van de Marxistische ideologie van Black Lives Matter. Ze zijn anti-Amerikaans. Ze willen alle politieagenten ontmantelen, het hele Amerikaanse militaire bewapeningsapparaat van de hand doen, ze willen herstelbetalingen aan Irak, Somalië en Libië. Ze willen een einde maken aan het kapitalisme. Ze zeggen publiekelijk dat ze getrainde marxisten zijn. Ze hebben de rellen, plunderingen of het doden en vernietigen van de afgelopen weken nooit veroordeeld.

Chicago: Zwarte politieagente schiet ongewapende blanke in de rug

Joden zijn doodsbang voor deze zwarten die achter Joodse instellingen en Joden aan gaan. De laatste paar maanden hebben we zwarten gehad die Joden overal in Brooklyn, Crown Heights, Jersey City, en Monsey hebben aangevallen. Ze hebben een aantal Joden gedood, en Joden zijn doodsbang, en door niets te zeggen – en door Black Lives Matter te sussen met deze steunbetuigingen – zal het alleen maar erger worden, voegt Klein eraan toe.
Klein schrijft het vandalisme van synagogen toe aan degenen die verbonden zijn met Black Lives Matter, inclusief berichten als “Fuck Israël”, “Bevrijd Palestina” en “Dood alle Joden”.

Bron: Front Nieuws, 22 juni 2020