Saudische schrijver onthult een enorm geheim over “Palestijnse” Arabieren

Deze Saoedische schrijver hield zich helemaal niet in! De waarheid kan pijn doen. Dit zal “Palestijnen” woedend maken. Maar op een gegeven moment moet iedereen de waarheid toegeven.

Saoedische schrijver onthuld de waarheid

Het wordt moeilijk om de waarheid te verbergen. De Saoedische schrijver Abdulhameed Al-Ghobain omschrijft het duidelijk: Saoedi-Arabieren willen niet langer de kant van de “Palestijnen” kiezen. Ze zien wat Israël is, wat Israël heeft bereikt en ze willen meedoen. Ze willen ook geweldige dingen bereiken. En de “Palestijnen” hebben geen veelbelovende toekomst getoond. De Saoedi’s zijn klaar. Ze hebben gewoon niet het gevoel dat ze hun land vooruit kunnen helpen door de “Palestijnse” zaak te steunen. Het was misschien ooit niet zo openbaar, maar nu is het dat wel. De waarheid is duidelijk, luid en duidelijk.

De Saoedi’s zien – waarom niet anderen?

Je zou denken dat Saoedi-Arabieren de “Palestijnse” Arabieren zouden steunen. Maar dat doen ze niet meer. En als ze de waarheid over Israël beginnen te zien, waarom kunnen anderen dat dan niet? Waarom kiezen de westerse media nog steeds de kant van de “Palestijnse” zaak, terwijl zelfs de “Palestijnen” eigen broers en zussen niet hebben? Waarom steunen zogenaamde “mensenrechten” -activisten nog steeds het “Palestijnse” terrorisme in plaats van te zien hoe Israël de wereld ten goede komt? Er zijn veel vragen en niet zo veel antwoorden. Het is gewoon verbijsterend.

Een model uit het Midden-Oosten

Hier is de waarheid over Israël. Israël is een lichtbaken in het Midden-Oosten en de wereld. Het is een voorbeeld van hoe een land in het Midden-Oosten eruit zou moeten zien. Democratie, mensenrechten, cultuur, natuur, medische prestaties en meer. Israël geeft gelijke rechten aan mensen van alle religies, kleuren en religies. Over hoeveel andere landen in het Midden-Oosten kun je dat zeggen?

Israël is niet het probleem in het Midden-Oosten, het is de oplossing voor de problemen. Dat heeft Saoedi-Arabië zich gerealiseerd. Hoe zit het met de rest van de wereld?

Bron: Leah Rosenberg 20 mei 2020