EU-vaccinatiepaspoort verplicht in 2022

Er gaan geruchten rond die zeggen dat dit paspoort onderhuids wordt geplaatst en gelinkt wordt met het 5G netwerk dat nu razendsnel wordt uitgerold. De timeline van het EU-vaccinatiepaspoort 2022 kun je hier lezen. Om te beginnen eerst een kort artikel over de Europese Commissie dat een compleet uitgewerkt plan heeft klaarliggen om ons in 2022 allemaal te verplichten tot het hebben van een vaccinatiepaspoort. Men is al vanaf 2018 bezig om naar het verplichte vaccinatiepaspoort voor alle EU-burgers toe te werken.

“De EU-landen zijn zelf bevoegd voor vaccinatie, maar de Europese Commissie helpt hen hun vaccinatiebeleid en -programma’s te coördineren.”

In realiteit betekent dit dat de ongekozen machthebbers van EuroBabel in Brussel alle inwoners van de Europese Unie van een vaccinatie wil voorzien. Dit initiatief moet de vaccinatiescepsis terugdringen, zorgen voor betere coördinatie bij de aanschaf van vaccins, onderzoek en innovatie ondersteunen en de samenwerking binnen de EU op dit terrein verbeteren. Mensen die dit paspoort niet hebben, moeten er rekening mee houden dat ze worden uitgesloten van publieke instellingen zoals: scholen, evenementen, werk, restaurants en winkels. Kortom alles waarbij de burger in contact komt met andere burgers. Zonder dit paspoort kun je niets meer beginnen. Dat lijkt verdacht veel op het merkteken van het beest:

Openbaring 13:16-18: “En het maakt dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, (en) dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig (666).”

Bron: Franklin ter Horst