Israël Plant Productie van Honderden Ademhalingstoestellen per Dag

Omdat ademhalingsapparatuur essentieel is geworden om de complicaties van het coronavirus aan te pakken, zijn First Robotics League, Microsoft Israel Research and Development, Ichilov Medical Center, Magen David Adom en Unit 108 van de luchtmacht samengekomen om een innovatieve oplossing te vinden om toekomstige tekorten te voorkomen in Israël en over de hele wereld. De Israëlische luchtmacht beheert het project. Het idee is om een “open source” -masker te maken dat tegen lage kosten in laboratoria kan worden geproduceerd, zonder fabrieken. “Dit is een product dat gebruik maakt van een handmatige beademingsballon en deze slim en automatisch bedient. Alle montage-instructies zijn open voor het publiek, in Israël en wereldwijd, “legden de ontwikkelaars uit. (J. Post)