Voorstel vrouwelijke Arabische advocaat zou belediging moeten zijn voor ALLE vrouwen!

Als dit je niet ziek maakt, wat dan wel?
Nagla Al-Imam is een vrouwelijke Arabische advocaat. En wat heeft ze voorgesteld? Dat Arabische mannen Israëlische meisjes seksueel moeten lastigvallen. Ze zegt dat het een vorm van ‘weerstand’ is. Het feit dat ze als vrouw iets zo gruwelijks en ziekmakend kon zeggen, toont aan hoeveel haat sommige moslims hebben voor Israël. Kun je geloven dat ze zoiets zou suggereren? Degenen die vastbesloten zijn om te vechten voor de rechten van vrouwen over de hele wereld, zouden hiertegen stelling moeten nemen en de mensen veroordelen die zulke dingen zeggen!

Luister naar haar video op Egyptische TV

Wat de Arabieren leren tegen de Joden.Bovenstaande is een voorbeeld van wat de Arabische wereld haar jeugd leert. Het is een voorbeeld van de cultuur die in hun wereld bestaat.
Wat voor soort mensen mensen moedigen hun mannen aan vrouwen van een andere religie seksueel lastig te vallen?
De Joden voeden hun jeugd beslist niet op die manier op. Er is een schril contrast tussen het Joodse volk en de Arabieren. Of het nu gaat om formeel onderwijs in een schoolomgeving of informeel onderwijs; Joden en andere naties onderwijzen waarden mt als doel onderlinge vrede en liefde te creëren, terwijl de Arabieren leren haten.


Bron: Leah Rosenberg – Israël Unwired d.d. 25 augustus 2019