De duivel is vandaag de Zionistische vijand die het land bezet en de heilige plaatsen bevuilt

Plaatje hierboven: Tijdens de 40 dagen durende christelijke Vastentijd in Engeland in de 13de eeuw, vanaf de sabbat voor Palmzondag tot het laatste uur van de dinsdag na Pasen, “waren de christenen gewend aan het stenigen en afranselen van de Joden” [beeldbron: Hone Archive]
Andermaal een voorbeeld van door en door verrot antisemitisme op een Jordaanse nieuwssite. In een artikel van zondag 18 augustus 2019 op de Jordaanse nieuwssite Ad Dustour vergelijkt de auteur Rachid Hassan de Joden met de duivel.

Steniging van de duivel in Mekka
Het hajj ritueel het ‘Stenigen van de Duivel‘ , dat de gelovige moslims moeten uitvoeren tijdens hun islamitische bedevaart naar Mekka in Saoedi-Arabië, betekent in feite, volgens de auteur, dat “Joden moeten weggestenigd worden uit Israël.” De Jood van Israël wordt door Hassan gezien als de Grote Satan in de wereld.
Of waar de soennitische Palestijnse stenengooiers in Israël hunne mostaard vandaan halen: uit Mekka dus. Of… misschien wel bij de Christenen. Die stenigden vroeger toch ook de Joden, als zijnde de reïncarnatie van de Duivel (plaatje hierboven).

Rachid Hassan schrijft in Ad Dustour:De duivel is vandaag de Zionistische vijand die het land bezet en de heilige plaatsen bevuilt, zich de Al Aqsa toe-eigent en de smerigste soorten losbandigheid en immoraliteit beoefent in de gebieden van de eerste Qiblah, de tweede van de twee moskeeën en het derde heiligdom …

De steniging van de Satan is een uitnodiging aan moslims, waar ze zich ook bevinden, om Jeruzalem te steunen, naar de Al Aqsa te kruipen, het te reinigen van de gruwel van de vijand, en heel Palestina te zuiveren van de barbaarsheid van de Joden die het land vulden met onrecht en om dit land te reinigen.

Steniging van de duivel (video 1.2 min.)
De steniging van Satan moet worden vertaald in dagelijkse actie, uitgevoerd door Arabieren en moslims, vooral het Palestijnse volk, in de confrontatie met de Zionistische vijand. De Grote Satan en zijn bondgenoot Washington, die deze duivel steunt, en zijn waanzin ontketent om de heiligheden en de rechteloze mensen te vernietigen en bloed te vergieten …
 “In feite zegt Rachid Hassan dat het een islamitische verplichting is om alle Israëlische Joden te doden, zoals gesymboliseerd door de Hajj-ceremonie om de duivel te stenigen. Zoals gebruikelijk is er geen negatieve reactie in de Arabische media op flagrant antisemitisme en roept het op tot etnisch zuiveren van Joden uit het Midden-Oosten.”

Bron: Brabosch augustus 2019