Palestijns onderwijs op TV: Israël moet ophouden te bestaan

De belangrijkste Palestijnse verplichting in de Oslo-akkoorden was feitelijk dat de Palestijnse leiding het geweld zou afzweren en de bevolking zo mee zou nemen op een nieuwe route: die naar vrede. Helaas zijn de Palestijnen deze verplichting nooit nagekomen. Zij zijn de bevolking – en speciaal de jeugd – blijven indoctrineren dat Israël moet verdwijnen en dat daarvoor geweld gebruikt moet worden.
Dat geldt uiteraard voor de moslimfundamentalistische Hamas, maar evenzeer voor de ‘gematigde’ Fatah die de Palestijnse Autoriteit bestuurt.Dit blijkt eens te meer uit de drie hier getoonde recente uitzendingen van hun officiële televisiezender. (zie onderaan)
Palestijnse kinderen worden gehersenspoeld dat Israël moet en zal verdwijnen.Dat Palestijnen met dit idee generatie na generatie worden opgevoed, is tevens de belangrijkste reden dat de tweestatenoplossing niet mogelijk is gebleken.
Deze overduidelijke verklaring waarom er nog altijd geen vrede of tweestatenoplossing is gekomen, wordt u echter consequent onthouden door de politiek-correcte media.
Zondag, Juni 16, 2019 CLIPS PALESTIJNSE TELEVISIE Uitzendingen van de Palestijnse televisie, 16 juni 2019.

Drie korte Clips te zien in bijgaande website