Joden zijn de vertegenwoordigers van de duivel en verantwoordelijk voor alle kwaad in de wereld.

Vandaag herdenkt de wereld de Holocaust met de Internationale Holocaustdag.Echter, hedendaagse antisemitische haat wordt vaak nog genegeerd.Bijvoorbeeld de Jodenhaat die stelselmatig wordt verspreid door de Palestijnse Autoriteit. Met die haat worden Palestijnse kinderen gehersenspoeld en zo doorgegeven aan de volgende generatie.

Terwijl de wereld probeert om antisemitisme te bestrijden, is de Palestijnse Autoriteit bezig haar vast te houden en te versterken.De organisatie Palestinian Media Watch, die als waakhond de Palestijnse media monitort, constateert dat de antisemitische uitingen de afgelopen jaren alleen maar zijn toegenomen. Het zijn niet zo maar losse uitingen van haat, maar er zit een systematisch stelsel van haat achter.

Dit antisemitische stelsel van de Palestijnse Autoriteit bestaat uit de volgende vijf beweringen, die steeds herhaald worden. Het is een kopie van de nazi-ideologie, met een aanvulling gebaseerd op de islam:1. Joden zijn inferieure wezens.2. Joden zijn de vertegenwoordigers van de duivel en verantwoordelijk voor alle kwaad in de wereld.3. Het kwaad van de Joden bestaat in hun aard en in hun genen. Er kan dus niets aan gedaan worden. De slechte karaktereigenschappen van Joden maakt het onmogelijk voor anderen om met hen samen te leven4. Allah strafte de Joden met alle andere volken die hen bestreden – inclusief Hitler. Maar de Joden hebben toch niet geleerd van hun geschiedenis en hebben zich niet bekeerd.
Bron: Gebaseerd op een artikel van Palestinian Media Watch, 27 januari 2019.
Volledige artikel: Voortdurende Palestijnse Jodenhaat