top foto

Wat gebeurt er met Turkije als morgen Erdogan wint

Als Erdogan wint, wordt het zoals met Hitler. Filmmaker stemde op de pro-Koerdische HDP. “Turkije een democratie? PFFF…. Het is een dictatuur aan het worden. Het zou me niet verbazen als Erdogan net voor de stembusgang nog een operatie tegen de Koerden begint om nog meer Turken op hem te doen stemmen.
Vreemd, met de economiea gaat het bergafwaarts, maar zijn aanhangers blijven hem trouw. Het heeft een lange geschiedenis…. Turks facisme is niet van vandaag of gisteren.


 
Ik woon nu 21 jaar in Duitsland, naar mijn geboortedorp in het Zuid-Oosten van Turkije durf ik niet meer. Zelfs in Berlijn voel ik me niet meer helemaal veilig. De Staat doet niet genoeg om ons tegen de lange arm van Erdogan te beschermen. De meeste Turkse imans en moskeeën werken voor Erdogan, politieagenten van Turkse komaf verzamelen informatie over Koerden en andere Turken.
Als Erdogan wint---daar zorgt hij wel voor---wordt het veel erger. Wat we tot nu toe beleefden is er niks bij, het wordt zoals met Hitler in Duitsland.
Overdreven? Nee”
 
Bron Trouw 8 juni. Kenan (38)—de achternaam van Kenan is bij de redactie bekend.
 
 

Deel dit bericht op:

Hoe gaat Israël nu te werk bij het opsporen van gegraven Hamas tunnels (Unique)

Hoe gaat Israël nu  te werk bij het opsporen van gegraven Hamas tunnels (Unique)
Het is ongelooflijk hoeveel tijd, materiaal en geld er verspild wordt om Joden te verrassen en te vermoorden. 

Zie bijgaand artikel met video.

01-06-2018

Erdogan breidt snel zijn macht uit en heeft de Jeruzalem bevrijding van het Zionisme als prioriteit.

Erdogan breidt snel zijn macht uit en heeft de Jeruzalem bevrijding van het Zionisme als prioriteit.
Israël belangrijkste doelwit. Israël is echter al jaren het belangrijkste doelwit van het regime Erdogan. Keer op keer weer wordt de ‘bevrijding’ van Jeruzalem op de ‘Zionistische bezetter’ aangekondigd. In het naïeve Europa denkt men dat het zover nooit zal komen, maar de dag gaat onvermijdelijk komen dat Turkije zijn al talloze malen geuite oorlogsdreigementen waarmaakt, en de Joodse staat aanvalt.   De EU en de NAVO

01-06-2018

Egypte bemiddelt aan de grens met Gaza voor een wapenstilstand

Egypte bemiddelt aan de grens met Gaza voor een wapenstilstand
Er kwamen woensdag meldingen dat Egypte had geholpen bij het bemiddelen van een staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas na bijna twee dagen van raket / mortieraanvallen op Israël en Israëlische vergeldingsacties op de terroristische infrastructuur in de Strip.  "Eén ding is duidelijk: wanneer ze ons testen, betalen wij ze onmiddellijk", verklaarde premier Benjamin Netanyahu. "En als ze ons blijven testen, zullen wij ze duur betalen."

31-05-2018

Er is nooit een Palestijns volk/land geweest

Er is nooit een Palestijns volk/land geweest
De volgende bijzondere uitspraken van Palestijnse ‘deskundigen’ wil ik u graag doorgeven. ‘Voor de Balfour Verklaring, toen het Ottomaanse Rijk (1517-1917) eindigde, bestonden er geen Palestijnse politieke grenzen zoals wij die nu kennen. Er bestond geen Palestijns volk, met een politieke identiteit, zoals wij die nu kennen,’ aldus de Arabische historicus Abd Al-Ghani. Hij stelde dit in een tv-uitzending van de Palestijnse Autoriteit, vorig jaar november.  In

30-05-2018